vrijdag 15 januari 2010

Van ’t Werk: de collega’s maken de culturele brug

cc De Kern, dat staat voor cultuurcentrum, maar ook voor collegiaal cultuurhuis. In deze hectische tijden van “druk druk druk” is het meer dan ooit belangrijk om nu en dan te kunnen relaxen.
Toch? Wij vinden van wel, en daarom bieden wij aan: het gratis antistress-medicijn Van ’t Werk. Kwestie van tegengas te kunnen geven voor de mallemolen van werk, school, schoonfamilie, en bovenal: de allesoverheersende professionele deadlines. Wanneer moest dat formulier af zijn? Gisteren!


Het begin van april staat uiteraard bekend om de (al dan niet) flauwe grappen die de plaatselijke Jean de Pesser of Frankie Loosvelt bekokstoven. Maar helaas zijn deze opflakkeringen van ontspanning meer uitzondering dan regel op de werkvloer.


Van ’t Werk biedt u dé oplossing:

Spreek je collega’s aan en vraag eens of ze zin hebben om in april 2010
gratis

te genieten van een avondje ontspannende cultuur.


Klinkt deze remedie goed of goed? Een – vanzelfsprekend - detail uit dit voorschrift is dat u gezamenlijk en collegiaal naar ons cultuurcentrum trekt. Een bedrijfsbadge, een outprint van de collega’s op uw dienst, een visitekaartje of iets totaal anders dat u als collega’s aan elkaar linkt, aanvaarden wij als toegangsbewijs. Gelieve wel met een maximum van 15 collega’s naar hier te komen, willen we dat afspreken?


Wij verwelkomen u met open armen, terwijl u en uw collega’s de perfecte gelegenheid hebben om elkaar beter te leren kennen. Want misschien kende u elkaar alleen maar van bij de koffiemachine of in de kantine..
Mij lijkt het alvast een voorstel waar Jomme Dockx even trots op zou zijn als op zijn eigen Adelbert. Wij verwachten u!


In cc De Kern kan u kiezen uit volgend aanbod:

1. De Radioloog (1 april 2010)

Familietheater van De Kopergietery


2. Django (23 april 2010)

Een muzikaal eerbetoon aan de meest invloedrijke Belgische gitarist ooit.

Zonder Django geen Jimi Hendrix, geen Jimmy Page, ... zonder Django helemaal niets (Humo)


3. Das Weisse Band (27 april 2010)
De met de gouden palm bekroonde film van Michael Hanneke

Snel reserveren is de boodschap, want op = op!
Echt niets naar uw zin gevonden? U kan ook naar één van de andere Antwerpse cultuurcentra gaan. Neem met hen contact op om hun aanbod voor “Van ’t Werk” te weten te komen.


Meer info kan u vinden op:
www.antwerpen.be/cultuurcentra
of
de facebook groep van "Van 't Werk"

cc De Kern \ Jeroen

Geen opmerkingen: