donderdag 1 juli 2010

TICKETDAGEN IN CULTUURCENTRUM DE KERN - ZONDAG 8 EN MAANDAG 9 AUGUSTUS, TIJDENS DE JAARMARKT, TELKENS VAN 10 TOT 17 UUR

Ja, we hebben onze stinkende best gedaan om u ook in het seizoen 2010-2011 te trakteren op absolute topnamen. Om u de kans te bieden uw favoriete artiesten vanop de eerste, vijfde, tiende rij (wat u ook verkiest) te zien schitteren, organiseren we naar goede gewoonte twee Ticketdagen. Op zondag 8 en maandag 9 augustus kan u genieten van kortingen tot – 35% op de kassaprijs van podiumvoorstellingen...

DE ENIGE ECHTE DAAN! NIEMAND MINDER DAN JOHAN PETIT & de MARTHA'S! WAUW: KARLIJN SILEGHEM! MENEER STIJN MEURIS! MADAME PASACALE PLATEL! "ONZE" GREGORY (DEZ MONA) FRATEUR! RAF COPPENS! Tiens, tiens, is dat niet PETER HOLVOET-HANSSEN! Ziet dat af, WOUTER DEPREZ! En niemand minder dan ANNELIES VERBEKE!

Tijdens onze vorige editie vlogen maar liefst 1828 tickets de deur uit. Uiteraard verwachten wij ook dit jaar weer een massa volk. Om even op adem te komen na die lange rij wachtenden voor u, kan u aan de bar een drankje nuttigen en een grabbel doen in onze onvervalste fortune cookiesdoos. Want geluk schuilt vaak in een klein hoekje. Pardon, koekje!

cc De Kern \ Sophie en Luther

Geen opmerkingen: