woensdag 14 september 2011

Voorstelling van Noordzee/Texas geannuleerd in cc De Kern
Filmprogramma cc De Kern

Omwille van technische veranderingen binnen de cinemawereld worden steeds meer films enkel digitaal uitgebracht en niet meer op 35 mm pelicule. Een jammere zaak voor cc De Kern. Een digitale projector is een erg grote investering die we op korte termijn moeten maken, maar waar we nu nog niet aan toe zijn. Omwille van deze verandering kan de voorstelling van Noordzee/Texas niet plaatsvinden in De Kern. Onze oprechte excuses hiervoor. Reeds gekochte tickets kunnen gewisseld worden tegen andere filmtickets of we betalen uw tickets terug.


Indien u deze film wil bekijken is dit mogelijk bij onze collega’s van cc Sint-Niklaas op donderdag 13 oktober om 14.30 uur. Meer info vindt op onderstaande link:
http://www.ccsint-niklaas.be/programma/genre/film

We hebben ook goed nieuws. De filmvoorstelling van Rundskop loopt als een trein. De avondvoorstelling op dinsdag 18 oktober is uitverkocht. Op maandag 17 oktober is er een extra avondvoorstelling om 20.15 uur.

Hetzelfde geldt voor de avondvoorstelling van The Kings Speech op dinsdag 8 november. Deze is bijna uitverkocht en er wordt dus een extra voorstelling voorzien op maandag 7 november om 20.15 uur.

cc De Kern/Steven

Geen opmerkingen: