dinsdag 30 september 2008






Wilrijkenaren: wie zijn ze, wat drijft hen...?
Onze nieuwe maandbrochure komt bijna uit. De editie november/december 2008 is iets schoons geworden, al zeg ik het zelf.
Dat schone heeft veel te maken met de inhoud (Raymond komt iets unieks doen met het solidariteitskoor Frappant, Cie Barbarie komt synchroon zwemmen op het podium, onze lichttechnieker Koen treedt eindelijk als artiest voor de spotlights in zijn eigen cc, als lid van de Metropool Big Band...) én eigenlijk ook niet minder met de vorm.
De cover van die maandbrochure springt nog het meest in het oog: hij toont enkele getuigenissen die we bij elkaar sprokkelden tijdens de afgelopen Ticketdagen, in augustus. Dat zat zo: actrice en toffe madam Vanessa Broes sprak iedereen aan die in rijen voor onze ticketbalie stond aan te schuiven. Met de vraag waar hij of zij op dat moment aan het denken was. Wat we van hen moesten weten. Fotografe en even toffe madam Debbie Huysmans liet hen voor haar camera poseren. Het resultaat? Een erg eenvoudig, rechttoe rechtaan geheel van mooie gezichten en ontwapenende gedachten. Een mentale én esthetische dwarsdoorsnede van de Wilrijkenaar.
Afin. Wij content met onze nieuwe maandbrochure dus. En wat die resultaten van Vanessa en Debby betreft: die zullen de komende weken en maanden meer en meer de openbare ruimtes van De Kern sieren. Want we krijgen er geen genoeg van.


cc De Kern/Max

Geen opmerkingen: