dinsdag 23 december 2008


€ 1100 voor Music for Life!

€ 1100. Dat is het bedrag dat we afgelopen zaterdag met onze Music for Life POOL PARTY verzamelden. Het werd een zeer leuk feestje. Laston & Geo en Groove Merchant draaiden fijne setjes in een origineel decor. Voor de gelegenheid hadden de mensen van zwembad Ieperman het grote bad extra verwarmd en matten en banden voorzien om op te drijven. Verder was er speciale belichting; ondermeer de grote glazen wand aan de zijkant werden opgelicht in verschillende kleuren. Dat zag er ongeveer zo uit.





Meer sfeerbeelden van onze Music for Life POOL PARTY vind je onderaan dit bericht. Eerst willen we nog even de tijd nemen om enkele mensen te bedanken. Bij de organisatie van zo’n evenement komt heel wat bij kijken en we waren (en zijn nog steeds) super blij dat verschillende partners hun steun hebben toegekend. Een dikke merci dus voor:
- het team van zwembad Ieperman
- Laston & Geo
- Groove Merchant en Mundial Bookings
- het district Wilrijk
- het Rode Kruis Wilrijk
- de technische ploeg van cc De Kern
- de cafetaria-uitbaatster van het zwembad
- Jeroen Deriemaeker (onze Nova-huisfotograaf)

En uiteraard: alle mensen die zijn komen zwemmen, iets kwamen drinken in de cafetaria of een gift achterlieten in onze collectebus. (1000x excuses als we iemand vergeten zijn in ons bedankingslijstje)

Persaandacht
Verder willen we ook de aanwezige pers bedanken voor de massale aandacht die ze ons initiatief gaven. In totaal zijn meer dan 400 acties geregistreerd voor Music for Life. Het deed ons dan ook zeer veel deugd dat onze pool party aandacht kreeg in Gazet van Antwerpen, Het Laatste Nieuws, De Standaard en er reportages te zien waren op ATV en StuBru.be.


Het begon woensdag eigenlijk al, toen we live op Studio Brussel onze actie mochten toelichten.

Links naar de andere reportages/artikels:
- Steven en Gwen kondigen woensdag de POOL PARTY aan in Exit op ATV: http://www.exit-tv.be/

- Otto Jan Ham van Studio Brussel trok zaterdagavond ruim de tijd uit voor een leuke reportage en een zwemmetje: http://www.stubru.be/node/79255

- Ook een fotograaf van de VRT kwam langs: http://www.stubru.be/node/78710

- Gazet van Antwerpen nam het initiatief op in hun rubriek ‘niet te missen’

- Ook Het Laatste Nieuws merkte ons op:



- De Standaard tipte vrijdag ons initiatief in hun krant:



- Een foto van de POOL PARTY haalde de Goednieuwskrant van Gazet van Antwerpen:



Zondag trokken twee De Kern-medewerkers naar het glazen huis in Gent om onze cheque te overhandigen. Ze kwamen om 18.10 uur live op radio en tv.

Kortom, de Music for Life POOL PARTY werd een schot in de roos. Een heel fijn evenement ook waarbij verschillende partners prima met elkaar samenwerkten. En € 1100 voor het goede doel!
En dan nu: foto's! (alle beelden © Jeroen Deriemaeker)







Het cc De Kern-team

2 opmerkingen:

Unknown zei

Goed gedaan! Wat een leuke en originele manier om een goed doel te steunen. Bedankt voor een fijne avond!

Christophe zei

FANTASTISCH FEEST, vaker doen!!
bis!
encore!