donderdag 9 september 2010




El capitan Seresia y Costa del Kern

Een gezwinde combinatie toch. Ondertussen is Kapitein Winok(io) een vaste waarde bij ons. Deze keer kwam hij met zijn Mannen met Baarden. Voor de gelegenheid had Mevrouw de Poes haar baard afgedaan, maar snor en staart bleven wel intact.
Een overboekte zaal wachtten hen vol verwachting op na een 'changement de decor et salle', maar dat kon de pret absoluut niet drukken. Een combinatie van de overbekende hitjes wisselden af met liedjes uit de nieuwe cd, muziekjes van de wereld. Van het oosten naar het midden-westen, van het zuiden naar het noordnoordoosten en weer terug, met als figuranten kan-wel-balen en cubananen...
Het was wel vreemd om mevrouw de Poes het lijflied van mevrouw de Pauw te horen zingen maar voor de rest hoorden wij de 500 kindjes niet klagen.
Op naar een volgend weerzien. Kapitein ahoy!

Deze uitverkochte voorstelling was slechts een voorproefje voor een jaar vol verrassingen voor onze kids. Check zeker http://www.ccdekern.be/programma/genre/57/speeltuin-de-kern voor het volledige programma.

En mis zeker onze eerste premiere niet op zondag 26 september om 14u30 want dan speelt theatergezelschap Schemering 'Hartekijn', een unieke muziektheater-bewerking van Stockhausen's Harlekin. Vanaf 5 jaar. Voor deze voorstelling kan je deze virtuele link volgen: http://www.ccdekern.be/programma/510/hartekijn-muziektheater-naar-harlekin-van-karlheinz-stockhausen-5-premiere/tg-schemering

cc De Kern \ Luther

Geen opmerkingen: