donderdag 2 september 2010




Jazz in het Park

Afgelopen zaterdag vond de eerste fijn editie van Jazz in het Park plaats. Vooraf hadden we vooral angst voor het weer, maar gelukkig viel dat erg goed mee. Geen regen, toch niet voor een uur of elf 's avonds. En toen zat iedereen al droog en gezellig in het Steytelinckkasteel naar een fantastische jamsessie van de muzikanten te luisteren. Die hadden de avond ook al geopend, elk op een andere plek in het park. Zo kon je wandelen van drumster naar gitarist, tromboniste, saxofonisten en pianist. Na die parkwandeling speelde Ben Sluijs in duo-formatie een heel mooi en ingetogen concert in de kerk. Nadien volgde dan de afsluitende receptie. Waarop, jawel, ook Ben Sluijs nog even kwam meespelen. Een hele fijne afsluiter van een geslaagde avond, waarop we ook onze ambassadeurs hadden uitgenodigd. De komende dagen mag u meer foto's van Jazz in het Park verwachten op onze reguliere website, http://www.ccdekern.be/. We zijn ook nog bezig met een filmpje om u een impressie te tonen van dit nieuwe evenement.


Volgend jaar dus, zeer graag een tweede editie van Jazz in het Park. En begin oktober is het alweer Jazz Wilrijk, ook daar kijken we erg naar uit.

Oh ja, dat niet alleen wij Jazz in het Park konden smaken, bewijst de reactie van één van onze ambassadeurs: "Ik wil u nog even bedanken voor de fijne jazzwandeling en het optreden van Ben Sluijs en Brice Soniano vorige zaterdag. We hebben ervan genoten!!!" Wel, wij ook!


Jan/cc De Kern

Geen opmerkingen: