woensdag 17 augustus 2011

Park Akoestiek
Schone muziek, een zonsondergang in een park & cava.


Moet dat meer zijn? In Wilrijk vinden ze van niet. Op zaterdag 27 augustus kan je in het Park Steytelinck en in de nabijgelegen Sint-Bavokerk genieten van verrassende, verfrissende en opbeurende concertjes. De zomer van 2011 mag dan al forfait geven, in Wilrijk is het àltijd leuk toeven, met of zonder cava in de hand.

En dus zochten cultuurcentrum De Kern en het district Wilrijk twee handen vol leuke bandjes om het beste van zichzelf te geven. Puur, akoestisch en onversneden. Recht uit het hart. Uit allerlei hoeken en in compleet verschillende genres. Onze enige vraag: totale toewijding en intense overgave.

Om 20u treden 6 bands aan op allerlei door warme vuurtjes verlichte plekken in het Park Steytelinck. U kan hen op eigen houtje lekker intiem gaan ontdekken:

Nelly Ann (pop-rock singer song-writer)
Unlock Dialogue (alternative, singer-songwriter)
Allie Sees (Indie-Blues)
The Monotrol Kid (Indie-rock)
Pickin'daddy (folk op akoestische gitaar)
Kris Doms (Kleinkunst)

Om 21u start het gezamenlijke slotconcert in de nabijgelegen Sint-Bavokerk. Jazzsaxofonist Tom Van Dyck en pianist Pierre Anckaert hebben beloofd om er al improviserend de nacht in te huldigen. Op het scherp van de snee. En als ode aan het schone interieur van een van Wilrijks oudste gebouwen.

Tickets: 4 euro (incl. glaasje cava)

http://www.ccdekern.be/
cc De Kern\Steven

Geen opmerkingen: