woensdag 3 maart 2010

Ondertussen in de nis van cc De Kern...


Eva Cardon en Kim Troubleyn zijn ondertussen al gevestigde artiesten ten huize van de Kern. Niet alleen ontwerpen ze de covers van onze tweemaandelijkse brochures, ze voorzien ook nog eens onze huisnis van hun creatieve tekeningen en andere hersenspinsels in de vorm van de prachtigste kunstwerken en installaties. Constant vernieuwend en steeds verrassend: er wordt altijd gewerkt rond een specifiek thema, zoals de was, de straat, de liefde. Hun werk gaat over het kleinmenselijke in ieder van ons, de grote gevoelens van elke dag en het buitengewone in de alledaagsheid.

Naar aanleiding van Valentijn ontwierpen ze 4 uniek gezeefdrukte postkaartjes die onze bezoekers konden winnen door middel van een potje dart. In de nasleep daarvan kwamen ze dan weer op het idee om er vlaggen van te maken als volgende installatie voor de nis. Mission acclompished met vlag en wimpel !

Kom eens langs en sta eens stil op de benedenverdieping, werp die blik naar boven en laat je gedachten waaien met maar één ding in je hoofd: true love never fades...

>>> Eva en Kim volgden allebei een opleiding beeldende kunsten. Eva is actief bezig met tekenen, fotografie en tekst en het organiseren van tentoonstellingen (check: www.ephameron.com). Kim houdt ervan om ideeën toe te voegen aan andermans werk, zowel voor theater als voor de beeldende kunst.




cc De Kern \ Luther

Geen opmerkingen: