vrijdag 14 november 2008



Music for Life POOL PARTY
Een unieke benefietavond met Laston & Geo en Groove Merchant

Ken jij veel feestjes in openbare zwembaden? Neen? Wij ook niet. Dus dachten we: als niemand het doet, dan doen wij het wel. Voor de Studio-Brussel-actie Music for Life organiseren we daarom op zaterdag 20 december de Music for Life POOL PARTY. In zwembad Ieperman zal je die avond kunnen zwemmen, chillen en stage-diven met dj-sets van Laston & Geo (http://www.lastonandgeo.com/) en Groove Merchant (http://www.mundialbookings.be/)!


a mashup between goose (low mode) and lady sovereign (love me or hate me) made by laston&geo for the belgian television station JIM.


De groepen spelen op de rand van het zwembad. Als bezoeker moet je gekleed zijn in zwemkledij en het zwembad zelf zal boordevol attributen uit schuim en luchtbanden liggen, zodat iedereen al drijvend in het water een pool party’tje kan bouwen. Ook de cafetaria van het zwembad zal tussen 18.30 uur en 23.30 uur open zijn.

De opbrengst gaat uiteraard naar de Music for Life-actie van Studio Brussel. Die zet zich dit jaar in voor moeders die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Een schrijnende, wereldwijde problematiek die amper de grote media haalt. Dankzij Music For Life zal het Rode Kruis zich extra kunnen inzetten voor deze moeders en hun gezinnen. Meer info over deze actie vind je op http://www.rodekruis.be/NL/Actueel/Actueel/musicforlife/musicforlife.htm.

Bij De Kern leven we enthousiast toe naar onze unieke benefietavond. We zijn trots dat twee Antwerpse topacts hun steun hebben toegezegd. Ook het engagement van de mensen van zwembad Ieperman en het district doet deugd. Iedereen wil er samen een fantastisch succes van maken en zoveel mogelijk geld inzamelen voor Music for Life.

Ook jij kan helpen! Bestel nu je tickets voor deze exclusieve avond. Om alle veiligheidsregels te respecteren, zijn er voor dit benefietconcert slechts 170 tickets beschikbaar. Wees er dus snel bij. Een ticket kost € 8 en kan je reserveren via ccdekern.reservaties@stad.antwerpen.be of tel: 03 821 01 36. Meer info vind je op onze facebook-pagina (Music for Life POOL PARTY) en binnenkort op http://www.ccdekern.be/.

Tot 20 december?!
cc De Kern/Jan

Geen opmerkingen: