vrijdag 28 november 2008


Beste Dimitri Leue
Afgelopen juni stond je in onze bloedhete want afgeladen schouwburg met Don Kyoto. De dernière van die reeks, als ik me niet vergis. En we hadden het toen voor en na de voorstelling over de pogingen van De Kern om energievriendelijke door het leven te gaan. Over de timers op onze gevelverlichting, de spaarlampen in het ganse gebouw, de oplagen van ons druwerk die jaar na jaar verminderen... Maar soms zit je zo opgesloten in de overtuiging van je eigen goede bedoelingen, dat je andere mankementen niet meer merkt.
En ja, je had gelijk toen je in je voorstelling wees op het absurde feit dat de uriniors in onze mannentoiletten met een electronisch oog allemaal beginnen te spoelen, ook als er slechts één iemand gaat plassen. Verspilling dus.
Beste Dimitri: vanaf gisteren behoort dat oog tot het verleden. Onze urinoirs zijn opnieuw uitgerust met good old fashioned drukknopen. Waarom kom je ze niet eens uitproberen? Pik een kindervoorstellinkje mee, of een goeie film, of wat literatuur, en dan: spoelen maar!
Groets!
cc De Kern/Max

Geen opmerkingen: