donderdag 29 oktober 2009


Secrets: Nova & Ephameron stellen tentoon in het winkelcentrum


Kent u Den Tir? U kan in het Kielse winkelcentrum tegenwoordig niet alleen gaan winkelen, koffie drinken of TiraNova bezoeken (Nova zit er nog tot eind november), er is tegenwoordig ook kunst te bezichtigen!

Ephameron en Nova stellen er tot eind december Secrets tentoon. Achter glas tijdens de openingsuren van het winkelcentrum, maar met de cultuurcafés kan u het werk ook van dichtbij bewonderen. Donderdag 12e november voorzien we zelfs een mini-vernissage voor de geïnteresseerden, net voor het cultuurcafé met Mr & Mr Mörg. Een dikke merci aan Eva (Ephameron), die dit prachtige werk voor ons ter beschikking stelde (alle figuren die u op de foto ziet werden trouwens niet geschilderd, maar wel met zwarte tape erg gedetaileerd op de panelen gekleefd).

En ja, Ephameron is inderdaad die fijne madam die samen met Kim Troubleyn (nog zo'n fijne madam) dit seizoen voor de covers van de tweemaandelijkse brochures van De Kern zorgt. En voor de nis in onze inkomhal, die ze trouwens dinsdag komen vernieuwen!

Lees meer

cc De Kern/Jan

Geen opmerkingen: